Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-27@22:53:05 GMT

وضعیت جسمانی رضا ایرانمنش در روزهای کرونایی

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۹۸۹۲۲

وضعیت جسمانی رضا ایرانمنش در روزهای کرونایی

صراط:

رضا ایرانمنش که این روزها شرایط جسمی خوبی ندارد، از مردم خواست که جان خود را در مقابل کرونا ویروس شوخی نگیرند.
بازیگر فیلم‌های «دکل»، «آخرین شناسایی» و «سجاده آتش» سال‌هاست که با عوارض شیمیایی ناشی از جنگ تحمیلی دست و پنجه نرم می‌کند و هر از چندی خبری از بستری شدن او در بیمارستان منتشر می‌شود.

به گزارش ایسنا ایرانمنش دی‌ماه امسال هم مدتی را در بیمارستان تحت مراقبت‌های ویژه بود و حالا در روزهایی که بخاطر کرونا نمی‌تواند از منزل بیرون رود مشکلات تازه‌ای برایش پیش آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او در گفت‌وگویی درباره حال و احوال این روزهایش بیان کرد: بعد از اینکه در بیمارستان بستری شدم عصب‌های پایم بر اثر آمبولی مشکل پیدا کرده بود و حالا هر دو پایم از کار افتاده‌اند و باید فیزیوتراپی کنم تا خوب شوند. اما زمانی که به دنبال این بودم با فیزیوتراپی وضع پاهایم را درست کنم کرونا آمد و فعلا نمی‌توانم کاری کنم، چون بیرون نمی‌توانم بروم و انجام فیزیوتراپی در منزل هم سخت است چون به دستگاه‌های زیادی نیاز دارد. البته فعلا خودم کمی فیزیوتراپی ساده‌تر را در منزل انجام می‌دهم ولی باید با دکتر صحبت کنم تا ببینم چه باید کرد.


ایرانمنش در پاسخ به اینکه آیا از نهادهای مرتبط با حرفه‌اش کسی در جریان است تا در صورت لزوم هماهنگی بیشتری انجام شود؟ گفت: معمولا این جور مواقع کسی سراغم نمی‌آید، نه خانه سینما، نه وزارت ارشاد و نه تلویزیون.


وی که مدتی است پروژه‌ای تصویری هم نداشته افزود:‌ آخرین کاری که انجام دادم و پخش نشده، تله فیلمی بود به نام «مجنون بی‌لیلی» به کارگردانی جهانبخش سلطانی که مراحل فنی‌ آن در حال انجام است، البته یکی دو کار دیگر هم داشتم که نه پخش شده و نه پول آن را دادند و اصلا نمی‌دانم مشکل‌شان چیست.


این بازیگر درباره روزهای کرونایی جامعه نیز گفت:‌ مردم در این چند سال اخیر با بحران‌های مختلفی مثل زلزله و سیل مواجه شدند و همیشه بخشی از مردم سختی‌های آن را به جان خریدند و بخشی دیگر هم کمک می‌کردند اما الان اتفاقی افتاده که همگانی و جهان شمول است و فقط متعلق به ما نیست.این در حالی است که عده‌ای در کشور ما ماجرا و در واقع جان خود را شوخی گرفته‌اند.

یعنی این طور نیست که بگوییم فقط به جان بقیه اهمیتی نمی‌دهند چون برای خودشان هم ارزشی قائل نیستند. آن‌ها فکر می‌کنند همین که دو سه روز را در خانه ماندند کافی است و اصلا به این فکر نمی‌کنند که شاید ناقل این ویروس باشند و چند نفر دیگر را دچار کنند، همین شده که ناگهان آمار مبتلایان در کشور بالا رفت.


ایرانمنش افزود: به نظرم مردم با رعایت بهداشت و خونسردی خود می‌توانند جلوی این ویروس بایستند و فکر نکنیم یکی دو روز رعایت کردیم دیگر کافی است و مشکل از سر ما رد شده. همه باید با همفکری و همراهی هم و خودداری از سفر کردن کارها را به نوعی پیش ببریم که آمار تلفات و مبتلایان این ویروس زودتر کم شود و مردم به زندگی عادی برگردند.


وی گفت: اما درباره مسئولان می‌خواهم بگویم، می‌دانم که شرایط سخت است و با کمبودهایی مواجه هستند. این مسئله احتکار و گرانی هم فقط برای کشور ما نیست اما مهم این است که وقتی قولی می‌دهند به آن عمل کنند. ما شنیدیم که گفته شد در برابر آن‌هایی که اقلامی مثل ماسک احتکار کرده‌اند آنقدر ماسک در بازار عرضه می‌کنند که محتکرکنندگان پشیمان شوند و ماسک‌ها روی دستشان باد کند، ولی هیچ چیزی ندیدیم. واقعا نیازی نیست اگر توانایی‌اش نیست چنین حرف‌هایی بزنیم.

 

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: رضا ایرانمنش کرونا بیماری صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۸۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت حل مشکل پله برقی‌های خاموش تهران/ ۶۰ یونیت تا ۳ ماه آینده نصب می‌شود

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان _ حسین قربانی؛ برای در امان ماندن از خطرات تردد از عرض خیابان و یا استفاده از حمل و نقل عمومی شهروندان تهرانی مجبور هستند از پل‌های مکانیزه استفاده کنند تا به مقصد برسند.

ساعت حوالی یک ظهر است پیرزنی که به آرامی قدم برمیدارد به یکی از پل‌های مکانیزه می‌رسد که هنگام مشاهده پله برقی خاموش این پل آهی از نهادش بلند می‌شود، اما مجبور است ارتفاع بلند این پله برقی را طی کند تا به آن سوی خیابان برسد و آرام آرام قدم روی پله می‌گذارد و خودش را بالا می‌کشد و زیر لب حرف‌هایی می‌زند و از این وضعیت گلایه می‌کند در گوشه دیگری از شهر مادری با کالسکه خودش را به پل مکانیزه می‌رساند تا به آن سوی خیابان برود، اما پله برقی خاموش این پل مجبورش می‌کند کودکش را بر روی دستانش به بالا ببرد، اما نگاه ملتمسانه او انتظار کسی را می‌کشد تا کالسکه کودکش را تا آن سوی پل حمل کند این تنها گوشه‌ای از مشاهدات در خیابان‌های پایتخت است که مشکلاتی را بر عبور مرور شهروندان ایجاد کرده است.

یکی از مطالبات همیشگی شهروندان از مدیریت شهری حل مشکل پله برقی‌های خاموش در شهر است که سال گذشته مدیرعامل سابق سازمان زیباسازی شهر تهران گفته بود ۵۰۰ یونیت پله برقی در پایتخت وجود دارد که این ناوگان پله برقی قدیمی و از سال ۸۳ نصب شده است و تعداد زیادی از این پله‌ها نوسازی نشده است.

علی‌رغم اقدامات انجام شده برای بهبود وضعیت پله برقی‌های خاموش سطح شهر، اما همچنان این مشکل در برخی از پل‌های مکانیزه ادامه دارد و باعث ایجاد اختلال در تردد مردم شده است.

اواخر سال ۱۴۰۲ و همزمان با بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری تهران گلایه‌های متعدد مردم از این موضوع به شورای شهر تهران رسید و اعضای این شورای با رأی خود مدیریت پل‌های مکانیزه را به معاونت فنی و عمران شهرداری تهران سپرده و بودجه نگهداشت پل‌ها را نیز از سازمان زیباسازی کسر و به بودجه معاونت فنی و عمرانی اضافه کردند.

هادی حق‌بین معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: گلایه به حق مردم تهران در خصوص خرابی پله‌برقی برخی پل‌های مکانیزه را از ایام پایانی سال گذشته در دستور کار قرار دادیم.

وی با بیان اینکه جلسات متعددی در این خصوص با معاونت خدمات شهری و معاونت ترافیک شهرداری تهران ظرف دو هفته گذشته برگزار شده است گفت: همزمان موضوع انتقال حقوقی وظیفه مدیریت پل‌های مکانیزه به معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران پیگیری شده که در شرف انجام است، اما در این مدت موضوع رها نشده بود بلکه پیگیری‌ها از پیمانکاران و تولید کنندگان انجام شده است.

حق‌بین گفت: مسئله خرابی پله‌برقی‌ برخی پل‌های مکانیزه تهران در چند بخش بررسی و پیگیری می‌کنیم که در بخش اول ۶۰ یونیت جدید است که باید جایگزین پله‌های برقی فاقد کارایی شوند و اولین پروژه در بزرگراه شهید چمران و محدوده گیشا در حال اجرا است به صورتی که پل جمع‌آوری شده و پل جدید با شکل جدید ظرف دو هفته آینده نصب خواهد شد.

وی افزود: این رویه برای ۵۹ یونیت دیگر ظرف چهار ماه آینده دنبال خواهد شد و تاکید شده که این کار با سرعت بالاتری انجام و ظرف سه ماه به پایان برسد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه امیدواریم با پیگیری‌های انجام شده و اقدامات در دست اجرا تعداد کمتری از پله‌برقی‌های شهر خاموش باشند گفت: برخی از پل‌های مکانیزه اساساً کارایی ندارند با هماهنگی معاونت ترافیک شهرداری و پلیس راهور باید جمع‌آوری یا تبدیل به رمپ شوند که با طرح‌های جایگزین و آرام سازی معابر این امکان فراهم خواهد شد و تعدادی از پل‌های مکانیزه ممکن است حذف شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده
  • بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • شک و تردید درباره رسیدن یک استقلالی به تراکتور
  • عرضه چهارنمایشنامه «تیرنگ» در نمایشگاه کتاب
  • پیش‌بینی وضعیت هوا طی روزهای آینده/ تداوم باد و باران در این نقاط
  • دلایل بروز زانودرد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • شناسایی ساختمان‌های ناایمن کرمانشاه در مرحله مدارس و ساختمان‌های آموزشی
  • آخرین وضعیت حل مشکل پله برقی‌های خاموش تهران/ ۶۰ یونیت تا ۳ ماه آینده نصب می‌شود